Jemi të vetmit me përvojën më të gjatë në tregun shqiptarë. Sigurisht që përgjatë këtyre viteve sfidat tona kanë qenë të larmishte dhe shpesh herë në pamje të parë të pakapërcyeshme, por ne ja kemi arritur. Pasioni i madh që kemi për verërat, ka bërë që të mos ndjejmë çdo sakrificë që kemi bërë për të vazhduar kokëlartë rrugën tonë, për të vetmin qëllim: për të sjellë pranë klientit shqiptarë verërat më të mira dhe më cilësore në Ballkan dhe më gjerë.

Ne njohim çdo verë, çdo shije, ngjyrë, aromë, veçori, tipar, karakteristik, dhe çdo gjë që ka lidhje me verërat. Kështu që tek ne, klientët, jo vetëm që do gjejnë verërat më të mira në treg, por do kenë mundësinë edhe të këshillohen nga specialistët tanë për verën që ata synojnë.