0.75L
Alkool: 14%
Ngjyra: Rubin i kuq me hije të lehtë vjollce

Karakteristikat
Varjeteti i rrushit të kësaj vere mblidhet me dorë dhe verërohet në mënyrën tradicionale të verës së kuqe. Më pas vera lihet të maturohet për 8 muaj në fuçi tradicionale franceze dhe më pas lihet të vjetërohet në shishe edhe për 3 muaj të tjerë.

Karakterizohet nga një shihe frutash të freskëta, e plotë, këmbëngulëse dhe e këndshme.
Preferohet të shërbehet në temperaturën 18°C. Këshillohet të shoqërohet me të gjitha llohet e makaronave të pasura me salca të ndryshme, me mishëra të bëra në zgarë dhe me djathëra të ndryshëm.
Çmimi: 1000

Tagged: ,