0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Rubin i kuq intensiv dhe i shndritshëm

Karakteristikat

Rrushi verërohet me fermentë tradicional vertikal, ku tretja bëhet nga vrimat e mekanizmit dhe zgjat për 12 ditë. Pasi përfundon fermentimi dhe verërimi, vera maturohet në fuçi të tipit të "Slavonias" për 6 muaj, derisa të arrijë karakteristikat e harmonisë dhe kompleksitetit.


Preferohet që deri në vitin e katërt të kosnumohet në temperaturën 16°, ndërsa nga viti i pestë preferohet të konsumohet në temperaturat 18°- 20° C.

Këshillohet të këshillohet veçanërisht me rosto, mishëra të kuq të bëra në zgarë, mishëra nga kafshët e egra dhe djathëra të stazhonuar mesatarisht.

Çmimi: 900

Tagged: ,