0.75L
Alkool: 12.5%
Ngjyra: E kuqe e rubinit me reflekse të së kuqes së thellë

Karakteristikat

Karakterizohet nga aroma e qershive, manaferrave, manushaqeve dhe erëzave pikante.

Ka shije të freskët e të thatë, një trup të mirë dhe një karakter fruktoz të qëndrueshëm në harmoni me taninin.


Çmimi: 1100Tagged: ,