Alkool: 12.5% Vol
Ngjyra: E kuqe e mbyllur

Karakteristikat

Verë me cilësi të lartë me ngjyrë të mbyllur të kuqe, shumë ekstraktive. Shija është më e taninit, por harmonike, tipike e verës, me shije të lehtë të barit me nuanca të frutave të malit.

Përmes proçesit të veçantë teknologjik është ngritur koncentrimi i proantocijanidolëve, të cilët janë përmbajtje natyrore e rrushit, dhe kanë fuqi të lidhin radikale të lira, duke ndikuar kështu shëndetshëm në organizmin e njeriut.

Vranac Pro Corde nuk ka vetëm vlerën ushqyese, por edhe atl farnajikighuje nëse përdoret rregullisht, në sasi të moderuar gjatë ushqimit.

Shërbehet në temperaturat 17˚-19˚. Rekomandohet të shoqërohet me çdo ushqim me bazë mishin e kuq, me ushqimet pikante dhe me yndyrë, proshutë, si dhe me të gjitha djathërat e yndyrshëm dhe me erë të fortë.

Çmimi: 900 Lekë për Pro Corde 0.75L
Çmimi: 200 Lekë për Pro Corde 0.75L


Tagged: