0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Kashte me refleksione lehtësisht të gjelbërta

Karakteristikat

Karakterizohet nga një aromë ekstremisht të freskët fine, dhe aroma e frutave të freskëta.

Ka shije të plotë, të mirëbalancuar dhe këmbëngulëse.Çmimi: 650

Tagged: ,