0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Intensive e rubinit të kuq dhe karakterizohet nga reflekse të ngjyrës vjollcë

Karakteristikat

Amarone kultivohet nga varjetetet  "Corvina", "Rondinella", "Molinara" dhe "Negrara".
Karakterizohet nga një aromë komplekse e toneve të verës të mirëpërcaktuara dhe e qershijave, me një fund të aromës së çokollatës.
E thatë në qiellëzë me një balancë fine e të harmonizuar mirë, me fuqi të madhe dhe trup energjik të verës.


Çmimi: 1200

Tagged: ,