0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: Kashte me refleksione të gjelbërta

Karakteristikat

Karakterizohet nga aroma e ekstremisht e freskët fine, dhe aroma e frutave të freskëta.

Ka një shije joshëse dhe elegante, e cila përfundon me një shije këmbëngulëse frutash.Çmimi: 650

Tagged: ,