0.75L
Alkool: 13%
Ngjyra: E kuqe e shndritshme rubini

Karakteristikat

Karakterizohet gjerësisht nga aroma e mirëpërcaktuar e bajameve të hidhura, pasuar nga një aromë e zbehtë e manaferrave.

Ka një shije të këndshme, një trup të plotë me një personalitet të spikatur dhe një qëndrueshmëri të shquar.Çmimi: 750

Tagged: ,