0.75L
Alkool: 12.5%
Ngjyra: Kashte me refleksione të arta

Karakteristikat

Karakterizohet nga aroma fine dhe delikate e luleve të akacias dhe të mjaltit.

Ka shije të butë por të freskët dhe harmonikisht të shijshme.
                                                                                                                                                  Çmimi: 650

Tagged: ,